Beskyt din bil med en antirust behandling

31 oktober 2019 admin

I Danmark er vort skønne, milde klima den beklagelige bagside, at luft fugtigheden er høj. Dette betyder, at metale lettere korroderer, altså ruster – da korrosion er en konsekvens af metallets kontakt med fugt eller vand. Øget saltning om vinteren, som foretages for at forhindre isglatte kørebaner, bidrager også i høj grad til rust i undervognen på biler, som dagligt befærder disse veje. Og så er det, at bilens undervogn ruster i et højere tempo, end den egentlig burde.

Hvorfor er antirust behandling vigtig?

Når først en bil er rustet i undervognen, står de enkelte metal dele ikke til at redde – og i yderste konsekvens må hele undervognen skiftes ud. Dette er en ikke helt billig affære, og det kan derfor snildt betale sig at lade bilen gennemgå en grundig antirust behandling mindst en gang hvert andet år.

Måske tænker du, at det ikke gælder for dig, som mestendels kører bil i byen og derfor ikke får så meget vand, sne og salt op i undervognen. Men her skal du regne med, at en stor del af den rust, som ødelægger undervognen, opstår i dennes mange hulrum. Her dannes der nemlig, som følge af den høje luft fugtighed og temperatur forskelle, kondensvand, som ikke kan komme ud. Og derfor er det vigtigt, at bilen med jævne mellemrum får foretaget en antirust behandling, som kan beskytte mod disse korrosions angreb.

Hvordan foregår en behandling med rust beskyttelse?

Når bilen skal beskyttes mod rust og tæring, bør du opsøge et autoværksted. Her kan bilen nemlig komme op i luften, så mekanikeren har fuld adgang til undervognen. Er du bosat i Silkeborg eller nærmeste omegn, hedder dit lokale autoværksted Verner Mortensen Automobiler A/S. Verner Mortensen Automobiler A/S har over tres års erfaring med servicering og antirust behandling af biler af alle typer – du kan læse mere på http://www.vernermortensen.dk/ 

 

Flere Nyheder