Bliv klar til sommeren med det rigtige bådudstyr

30 juni 2020 Sara Mortensen

Hvis du er en af de heldige, der har sin egen båd eller sit eget skib, så er det bare med at nyde det. Det er den største frihed at kunne sejle hvorhen man vil og hvornår man vil. Det er bare altid vigtigt at man så også har styr på alt sit bådudstyr. Hvis man ikke har alt det bådudstyr man skal bruge, så er man lidt på den midt ude på havet en dag.

Der findes bådudstyr som man bare skal have og så findes der bådudstyr, som kunne være lækkert og sjovt at have. Man kan jo altid starte med det man bare skal have, og senere kan man så udvide til nogle af de lidt sjovere ting. 

Brug ekstra tid på forberedelse og nyd resten af ferien

Hvis man bruger lidt ekstra tid på forberedelsen til sejlturen, så får man også en bedre ferie. Man må gerne dobbelttjekke et par gange, for at være helt sikker på at man har alt hvad man skal bruge af bådudstyr, rengøringsmidler, mad og lignende – specielt hvis I skal på en længere tur. Hvis man sejler rundt i Danmark, så er det ofte skiftevis om man er på land eller på havet, hvorimod hvis man sejler uden for Danmark, så er der flere dage på havet og dermed også længere væk fra supermarkeder og lignende.

Derfor er det en rigtig god at tjekke efter et par gange inden man sejler, om man nu også har det hele. 

Hav altid sikkerheden i orden, så skal resten nok gå

Det vigtigste på en båd eller et skib, er at sikkerheden er i orden. Selvom man tænker “jeg skal jo bare lige ud og sejle en lille tur”, så er det altså altid super vigtigt at sikkerheden kommer først. Der skal være redningsveste til alle for eksempel. Hvis man har alle sikkerhedsforanstaltninger i orden, så bliver det også en meget bedre tur. Når man har sikkerheden i top, en velplejet båd, bådudstyr i orden, ja så er der ikke meget andet tilbage end at man bare kan nyde den fantastiske frihed ved at sejle rundt hvor man vil.

Flere Nyheder