Cykler kan holde til en hel del

04 april 2020 anders_lundtang_hansen
Cykler kan holde til en hel del

Cykler har undergået en forvandling gennem tiden, men det er ikke så meget det, som vi vil tale om i denne artikel.

Danmark er blandt de førende nationer, når det kommer til at cykle rundt, for hvor det i visse andre lande bliver set som noget feminint at cykle rundt, så er det næsten kilde til latterliggørelse, hvis man ikke formår at cykle, når man har nået allerede en und alder – mand eller kvinde.

Det forventes næstes, at ens forældre lærer en at cykle allerede fra barnsben, og hvis man som voksen ikke forstår at cykle, så forventes der næsten implicit, at man kommer med en forklaring på denne “skavank”.

Danmark er jo også et godt egnet land til at cykle i for begynderen, da det meste af selve hovedlandet er fladt, og så er der kun små udfordringer tilbage.

Men det smarte ved en cykel er også, modsat mange biler, at den kan komme omkring på snævre befærdrede områder, den forurener næsten ikke, den larmer praktisk talt ikke – og så kan man fikse den med selv få hjælpemidler, før man behøver besøge en mekaniker.

Og selv nogle af de dyreste cykler, man kan anskaffe sig, er stadig billigere end langt de fleste biler, selv de brugte.

Og så er det sundt at cykle, så der er næsten ingen grund til ikke at cykle nu og dag, for selv skiftende vejrforhold kan cykler holde til; det handler mest om påklædningen og ens kondition.

Man har endda hørt om reservedele og gamle cykler, som selv almindelige mennesker kunne istandsætte, selvom de måske ikke var beregnede til dette.

Så selv i gamle dage og nu laver man cykler, som man håber, der kan være kilde til stor hjælp og ikke mindst transport langt ude i fremtiden.

Vi tror i hvert fald ikke, at cykler går af mode foreløbigt, og tag da i den forbindelse at anskaf dig din næste cykel her: http://bicycleteech.dk/ 

Flere Nyheder