Du kan finde det mest utrolige hos en skrothandler i København!

10 april 2020 anders_lundtang_hansen

Det er næsten kun fantasien, der sætter grænserne for, hvad du kan finde hos en skrothandler i København!

For selvom du måske ikke finder det, du leder efter eller forestiller dig i dag, så vil der hos en vel-frekventeret og alsidig skrothandler være noget at vælge mellem af nye ting næsten fra dag til dag, hvis man kommer igen med jævne mellemrum.

Nogle gange skal man så være heldig, hvis man leder efter noget specifikt, for det kan hurtigt være væk igen, hvorfor mange skrothandlere ikke vælger at lægge deres nye ting på nettet, fordi de ved, hvem de handler med, og at de fleste ting bliver afsat.

Og er man en dygtig skrothandler, så kan man som regel også få profit af det meste, og ellers ved man, hvor man skal gøre profit, hvis man skal have overskud i længden.

Netop København er en gammel købstad, hvor der tit er blevet bygget om og bygget til, hvorfor der sagtens kan gemme sig en masse værdifuldt skrot i nogle lader, kældre med videre, som folk har glemt alt om.

Faktisk skal man ofte bare stikke et par spadestik ned i mulden, før det begynder at komme op med skrotsager, som arkæologer ikke kan se værdi i, og som almindelige mennesker måske ser som skrald og skidt.

Men det kan jo være det rene guld for en anden person, der lige længe har ledt efter denne givne ting.

Ligeledes er der gennem tiden ankommet mange skibe, som har haft sager med, der har fordelt sig i hovedstaden og andre steder hen, og selve skibene skulle jo nok også hugges op på et tidspunkt, hvorfor der pludselig var meget mere skrot at få fingrene i.

Og skibene bliver ved med at lægge til kaj, og der indløber skrot på mange andre måder, så der er bare med at være opmærksom, for skrot skal der nok altid være noget af.

Flere Nyheder