Find dit lokale autoværksted i Aalborg

14 april 2020 astrid_pedersen

Er du ejer af en eller flere biler? Så har du brug for god kontakt til et autoværksted, som kan hjælpe dig med service og reparation.

Få fikset den firhjulede på dit lokale autoværksted

Er du og din bil bosat i eller omkring Aalborg, kan du med fordel vælge JBA. JBA er dit autoværksted i Aalborg, med alt hvad dette indebærer. I det veludrustede værksted hos JBA finder du, foruden state of the art maskiner og test udstyr, også de mest veluddannede og engagerede mekanikere.

JBA lægger stor vægt på altid at kunne præsentere et højt fagligt niveau blandt medarbejderne, lige som at såvel udstyr som materialer holde den mest solide kvalitet og høje standard. Derfor uddannes medarbejderne løbende gennem aktuelle og relevante kurser, som sikrer, at de altid er i stand til at betjene det top moderne udstyr i JBAs værksted.

Nem og fleksibel afhentning af din bil hos JBA

Når du har haft din bil til service eller reparation hos JBA, kan du altid hente den igen når det passer dig – også uden for værkstedets åbningstid. JBA har nemlig installeret et smart nøgle udleveringssystem, som overflødiggør behovet for at lægge nøglen under en sten eller på et af bilens dæk.

På den måde slipper du for bekymringen om hvorvidt du stadig har en bil at hente. Ved hjælp af en smart nøgleboks og en unik kode kan du altid få fat på bilens nøgle, og dermed din bil, skulle du komme forbi efter lukketid.

Service og reparation af alle biltyper hos JBA

JBA servicerer og reparerer alle biltyper uanset mærke, model eller årgang, og har særligt speciale i biler fra producenterne Mercedes, Audi, VW, Skoda og Seat. Du kan altid kigge forbi værkstedet til en uforpligtende snak om dine og din bils behov for service eller reparation. Du kan også klikke ind på hjemmesiden jba.dk og læse mere.

Flere Nyheder