Find dit lokale autoværksted i København

12 marts 2021 astrid_pedersen

Hvis du som ejer af en eller flere biler ønsker fuld sikkerhed for, at du altid kan få repareret eller serviceret dit køretøj, bør du sørge for at skaffe kontakt til et godt lokalt autoværksted. På den måde er du sikker på at den automekaniker som skal tage sig af din bil kender den ud og ind. Og samtidig ved du at hjælpen er nær hvis din bil en dag ikke vil starte, eller du har akut behov for udbedring af en større eller en mindre skade.

Det er således smart at have et fast autoværksted som ligger tæt på boligen. Og er du bosiddende på Amager i København kan du med fordel vælge J. A. Auto ApS.

Hvad kan J. A. Auto ApS tilbyde mig?

Hos J. A. Auto ApS kan du få hjælp til alt hvad der vedrører servicering og reparation af din bil.

J. A. Auto ApS er i besiddelse af et veludrustet autoværksted med state of the art udstyr til reparation af biler, udskiftning af dele, og udbedring af diverse skader. Du kan for eksempel få hjælp til såvel vurdering som udbedring af forsikrings skader hos J. A. Auto ApS, som også gerne giver en hånd med skades anmeldelsen til forsikrings selskabet.

Som fast kunde hos J. A. Auto ApS kan du vælge at tegne en service aftale som blandt andet giver dig adgang til gode rabatter på diverse service ydelser. Du kan også få hjælp når din bil skal have skiftet sommer dækkene ud med vinter dæk og vice versa. Og har du en service aftale hos J. A. Auto ApS kan du få opbevaret de dæk som ikke er i brug på værkstedets dæk hotel.

Hvis du ønsker yderlige information om værksted service hos J. A. Auto ApS kan du læse videre på jaauto-amager.dk.

Flere Nyheder