Find en køreskole i Horsens

25 oktober 2019 admin

Kan du slet ikke vente med at sidde bag rettet og køre på vejene? Så skal du have tilmeldt dig en køreskole i dag! Så kan du få den nødvendige teoretiske og praktiske undervisning til at blive klar til at køre på egen hånd. Men først skal du naturligvis igennem et grundigt undervisningsforløb.

Det indebærer først og fremmest den lovpligtige pakke, som inkluderer 29 lektioner i teoretisk undervisning. Her lærer du om reglerne på vejene, om bilens opbygning og funktioner, om skiltning og meget mere. Derudover inkluderer den en masse timer på vejene, hvoraf fire foregår på den såkaldte manøvrebane med tilnavnet “kravlegården”, da det er her, du lærer de grundlæggende færdigheder i at skifte gear, bruge pedalerne og lære bilen at kende. Desuden er der 16 lektioner i bil, inklusiv motorvejskørsel og bykørsel, samt fire lektioner på glatbane, hvor du lærer at navigere i glat føre.

Ud over den lovpligtige pakke er det muligt at supplere med ekstra køretimer, hvis du og din kørelærer ikke føler, at du er helt klar til prøven endnu. Ved siden af alt dette skal du gennemføre et førstehjælpskursus, have en lægeerklæring og tage din teoretiske og praktiske prøve. 

Der er altså mange ting at have styr på, og derfor er det vigtigt at vælge en køreskole, der kan hjælpe dig godt på vej. Skal du tage dit kørekort i Horsens eller omegn, så kan 1st Driver sørge for en god oplevelse. Her får du høj kvalitet på både den teoretiske undervisning og køretimerne, du får kompetente og engagerede kørelærere, og du får en køreskole, hvor der er helt styr på alle de praktiske spørgsmål. Derfor kan du føle dig tryg og godt hjulpet hele vejen igennem, og du kan være sikker på at komme ud på vejene med de absolut bedste forudsætninger for at blive en god billist.

Flere Nyheder