Find truck online hos forhandler

28 april 2020 astrid_pedersen

Er du ansvarlig for opretholdelsen af work flowet i en pakke terminal, en lager bygning eller en produktions hal? Så ved du også, at dette er stort set umuligt uden den rette vogn eller maskinpark.

Intern logistik fylder utroligt meget inden for den del af erhvervs livet, som beskæftiger sig med fragt, produktion, lager administration og lignende. Arbejdet inden for denne branche er nærmest umuligt at udføre, hvis man ikke som minimum er i besiddelse af et antal gode og solide gaffeltrucks, lifte, traktorer og lignende, som kan klare det tunge og hårde arbejde.

Især de små, seje gaffeltrucks er aldeles uundværlige. En gaffeltruck kan klare alt fra hurtig transport af tungt gods og varer læsset på paller til af og pålæsning af lastbiler og placering af produkter på hylder flere meter over gulvhøjde. En eller flere gaffeltrucks er altså et must, når du arbejder med gods håndtering. Og hele work flowet kan hurtigt ryge sig en tur blot en enkelt gaffeltruck vælger at stå af.

Få en ny gaffeltruck i en fart hos ProTruck A/S

Derfor er det en rigtig god idé at have forbindelserne i orden. I oven for skitserede tilfælde bør du således have kontakt til en professionel og pålidelig leverandør af gaffeltrucks og andre køretøjer og maskiner til intern logistik.

Hos ProTruck A/S finder du alt, hvad du skal bruge inden for denne kategori: Hyster gaffeltrucks, MOL terminal traktorer, Carer el-trucks til sværlast, Utilev trucks (diesel, gas og el), Dulevo fejemaskiner og gulvvaskere samt JCB sakselifte og Bulmor sidelæssere. Især de solide og drift sikre gaffeltrucks fra Hyster er ProTruck A/S’ store flagskib – og derfor vil du altid hos ProTruck A/S kunne finde en Hyster gaffeltruck, som passer præcist til dine ønsker og til din virksomheds behov.

Find ny eller brugt gaffeltruck eller eltruck hos protruck.dk

Flere Nyheder