Gør brug af dit lokale skadecenter

14 maj 2020 Lotte Hindsberg

Som bilejer sker det fra tid til anden at ens bil skal på værksted. Enten fordi man har fået en skade eller fordi bilen skal til service. Man kan med fordel kontakte sit lokale skadecenter og lave en aftale med dem om at de reparere din bil.

Fordelen ved et skadecenteret er mange. Det kunne f.eks. være et skadecenter i Sønderjylland, hvis du bor i det område af Danmark.

Fordelen ved et lokalt skadecenter

Der er mange gode fordele ved at bruge det lokale skadecenter, hvis man skal have sin bil på værksted. 

En af fordelene ved at benytte det lokale skadecenter er størrelsen. Ofte har skadecenteret en størrelse at de kan lave stort set alle former for skader og lakarbejde.

Samtidig vil de have adgang til den nyeste og bedste teknologi og deres medarbejdere vil være veluddannet. 

Dit skadecenter vil ofte have aftaler med de forskellige forsikringsselskaber i Danmark og påtager sig gerne den praktiske kommunikation, hvis det er en forsikringssag.

Hvis man har en bil kan det være svært at undvære en, især i disse travle tider, derfor er det også vigtigt hvor længe man skal undvære bilen. Det ved dit skadecenter og derfor er det ofte muligt at få en lånebil.

Nogle gange er det en del af skadecenterets kundeservice, andre gange en del af din forsikring eller også koster det et dagligt beløb. 

Da skadecenteret som udgangspunkt er af en vis størrelse, har de også mulighed for at forhandle sig til gode priser på reservedele hos producenten. Det betyder at de er ofte vil være konkurrencedygtige på hvad det koster at få repareret bilen, hvis forsikringen ikke dækker.

Sidst men ikke mindst er det også muligt at få foretaget serviceeftersyn, samtidig med at en evt. skade laves og du slipper derfor for en ekstra tur på skadecenteret.

Flere Nyheder