Har du husket at skifte til vinterdæk?

19 november 2019 admin

Den danske vinter står lige for døren. Og med den følger der masser af kulde og typisk også frostvejr – især om natten. Det betyder, at vejene kan være spejlblanke og meget glatte om morgenen, når vi skal afsted på arbejde. Dog er det på alle tider af døgnet vigtigt at være påpasselig med de glatte veje, da for meget modighed her kan føre til fatale uheld. Og det er lige meget, om der er blevet saltet på vejene eller ej. Dog kan du være med til at sænke din egen risiko for uheld ved at sørge for at skifte dine dæk til vinterdæk.

 

Når du gerne vil sikre din egen og andre sikkerhed i trafikken med et godt vejgreb

Når det kommer til vinterdæk, er der tale om en anden type af dæk, der har lettere ved at få et greb på vejen, selvom der er glat. De er dog dyrere at køre med i forhold til brændstof, og derfor bliver de skiftet til nogle mere blanke hen over sommerperioden. Og fordi at vinteren snart banker på døren, er det ikke for tidligt for dig at begynde at overveje at få skiftet dine dæk, så du sikrer både din egen og andre bilisters sikkerhed, når du ligger ud på vejen i din bil.

 

Få lavet et tjek af dæk og følge på et autoværksted i Højby

Er det noget, som du skal til at have ordnet? Så kan du få lavet et tjek af dæk og fælge i Højbypå et professionelt autoværksted. Her kan du være sikker på, at din bil er i gode hænder, og at den kommer køreklar tilbage til dig med de dæk, der skal sikre dig et godt vejgreb henover den glatte vinter. Kvaliteten er altid i orden, og arbejdet bliver klaret med stor erfaring. Der er derfor ingen grund til bekymring, når du køre fra et autoværksted som Højby Autocenter.

Flere Nyheder