Hvorfor er undervogns behandling nødvendig?

16 maj 2020 astrid_pedersen

Grunden til at det er klogt at lade bilen antirust behandling behandle er at rust og korrosion snildt kan ødelægge bilens undervogn på meget kort tid. Når først en metal del bliver angrebet af rust, er det ikke sikkert at den står til at redde. Og så skal den skiftes ud hvilket godt kan gå hen og blive dyrt.

Det kan således meget bedre betale sig at lade bilens undervogn behandle med rust beskyttelses middel på regelmæssig basis, således at den holder sig fri fra rust og dermed lever længere.

Hvor kan min bil få en undervogns behandling i Struer?

Hvis du og din bil befinder jer i eller i nærheden af Struer, kan du med fordel vælge Struer Undervognscenter hvis bilen trænger til en undervogns behandling. Struer Undervognscenter er nemlig som autoværksted specialiseret i antirust behandling med TekTrol – det stærkeste og mest holdbare rust beskyttelses middel på markedet.

Når en bil behandles med TekTrol, foregår dette ifølge en procedure fastlagt af producenten selv. Din bil er altid garanteret en grundig og effektiv undervogns behandling når du vælger et autoværksted som behandler med TekTrol. Og hos Struer Undervognscenter får du samtidig glæde af de dygtige og erfarne mekanikeres store ekspertise og professionelle håndelag.

Hos Struer Undervognscenter er du garanteret en behandling, som holder bilens undervogn og karosseri rustfrit i mange år. Faktisk kan du nøjes med at lade din bil antirust behandle hvert fjerde år i stedet for hvert andet, som normen er for andre rust beskyttelses behandlinger. TekTrols rust garanti løber helt op til bilens 30. leveår såfremt bilen bliver behandlet med TekTrol og efter TekTrol proceduren hvert fjerde år. Og så får du glæde af en velkørende bil med en rustfri undervogn.

Du kan læse meget mere, og bestille tid til en antirust behandling behandling, på struerundervognscenter.dk

Flere Nyheder