Hvorfor overveje en scooter på Bornholm?

27 oktober 2020 Cecilie Mortensen

Uanset om du er bosat på Bornholm eller andre steder, så er der flere gode grunde til at overveje en scooter. 

De gode grunde til at overveje en scooter

Det der er så smart ved en scooter er, at man får fingrene i et køretøj, som giver god fleksibilitet til, at man kan komme rundt omkring. Man slipper for offentlig transport, man slipper for at skulle cykle eller gå, og i stedet kan man i løbet af ingen tid være kørende på sin scooter. 

En scooter koster selvfølgelig også en brøkdel af, hvad en bil koster, derfor er det også et glimrende alternativ for dig, som gerne vil komme nemt rundt omkring. 

Der er ikke noget, som en træls parkering, som kan få en til at svede. Især ikke når det er i byen og på en plads, som er træng. Det er heldigvis også en hovedpine, man slipper for, når det kommer til en scooter. Den er utrolig nem at parkere, og så den fylder relativt lidt. Det er både en fordel, når man er ude, men også når der skal være plads til den derhjemme. 

Hvad skal du huske, når du køber en scooter på Bornholm?

Når du køber en scooter på Bornholm, skal du selvfølgelig være opmærksom på, at det tager længere tid at komme omkring med den, end hvis du har bil. En scooter kan ikke køre nær så hurtigt som en bil, derfor er den også mest velegnet til ture, der ikke strækker sig over alt for lange strækninger. Det er selvfølgelig ingen udfordring, hvis du bare kan tage landeveje. 

Før du vælger den scooter på Bornholm, du vil købe, så tag endelig ud og prøvekør et par stykker. Det giver dig en god fornemmelse af, hvordan den kører, og hvordan komforten er for dig. 

Flere Nyheder