Kom nemt omkring med en kabinescooter

12 november 2019 admin

Hvis du elsker stor fleksibilitet i din hverdag, og foretrækker nemme transportmuligheder, så er en kabinescooter noget for dig. En kabinescooter er som skabt for dig, som vil have et småt, praktisk og lukket køretøj, der er nemt at betjene, og som gør det nemt at komme fra a til b. 

Hvorfor skal du vælge en kabinescooter?

En af de helt store fordele ved en kabinescooter er, at det er et køretøj, der gør det nemmere end før at køre rundt. Hvis du har udfordringer med ryggen, er gangbesværet eller generelt ikke har så stor mobilitet, så er der god grund til at købe en kabinescooter. Den er nem at stige ind i, den lader dig køre rundt i alt slags vejr, men uden at du bliver våd – til forskel fra en scooter. Samtidig så ligger man godt og solidt på vejen, hvorfor den bliver endnu lettere at køre end en almindelig scooter. 

Endnu et plus er, at den er nemt at parkere, så den fylder utrolig lidt. Du skal derfor ikke bekymre dig omkring at finde en parkeringsplads, da kabinescooteren kan parkeres nærmest alle steder. 

Med andre ord så får man stor fleksibiltet og en nem transportmulighed med en kabinescooter.

Hvor køber du en kabinescooter? 

Hvis du er blevet nysgerrig på en kabinescooter, så finder du flere forhandlere rundt omkring i landet, så sælger dem – Bornholms Multiservice er bl.a. en af dem. Ved Bornholms Multi Service har du mulighed for at se disse scootere på helt tæt hånd. Du vil derfor også hurtigt kunne fornemme, hvor meget nemmere hverdagen kan blive, hvis du vil transporteres rundt med en kabinescooter. 

Hos Bornholms Multiservice er der mulighed for at kombinere din scooter med diverse ekstraudstyr og tilbehør. På den måde kan du få en scooter, som opfylder præcis de behov, du måtte have. Du kan se mere her: https://www.bornholms-multiservice.dk/ 

Flere Nyheder