Professionel autolakering på Amager

10 maj 2020 astrid_pedersen

Har bilen fået en alvorlig skramme som har forårsaget at lakken er gennembrudt? Så er det tid til en grundig autolakering.

Hvorfor skal en bil lakeres?

En autolakering er ikke blot et spørgsmål om en flot farve og en skinnende overflade. En bils lakering udgør en effektiv beskyttelse imod rust angreb af karosseriet. Rust er nemlig heller ikke blot et kosmetisk emne, men kan udgøre et stort problem for de metalliske dele på en bil.

Når først metal er tæret af rust, kan det ikke repareres og skal defor udskiftes. Derfor handler det om at holde lakken på bilen intakt. Er lakken således slidt af visse steder, eller er bilen skrammet og bulet, bør du opsøge en autolakerer.

Hvorfor vælge Amager Autolakering?

Amager Autolakering er din autolakerer på Amager. Når du vælger at overdrage lakering af din bil til Amager Autolakering, er du garanteret en service som tager udgangspunkt i dine ønsker og behov – og selvfølgelig i din bils type og beskaffenhed.

Amager Autolakering har over tredive års erfaring med autolakering, og er helt up to date med de seneste metoder og teknikker. Det top moderne værksted er forsynet med det nyeste inden for lakerings teknologi, lige som Amager Autolakering udelukkende benytter de bedste materialer. Værkstedet hos Amager Autolakering moderniseres løbende, så det sikres, at alt udstyr til hver en tid er state of the art. Dette er din sikkerhed for en konsistent og holdbar lakering i top kvalitet.

De dygtige medarbejdere hos Amager Autolakering deltager ligeledes på regelmæssig basis i kurser, som holder deres grundviden opdateret, og som samtidig sikrer at medarbejderne er a jour med de seneste lak tekniske arbejdsmetoder og teknologier. Der ud over er Amager Autolakering medlem af Bilbranchen – en landsdækkende sammenslutning af virksomheder som honorerer eksisterende krav om kvalitet og standard i såvel materialer og udstyr som i det udførte arbejde.

Du kan læse mere om Amager Autolakering på http://www.amagerautolakering.dk/ 

 

Flere Nyheder