Rejs rundt i Danmark med en campingvogn

07 juni 2022 Steffen Petersen

editorial

Camping er en fantastisk måde at se Danmark på og dets mange seværdigheder på. Danmark er et lille, malerisk land med masser af interessante steder at besøge. En campingvogn er det perfekte transportmiddel til at udforske alt det, som Danmark har at byde på. Du kan rejse i dit eget tempo og stoppe, hvor du vil, så længe du vil. Og der er ingen, der stopper dig!

Læs med i dette indlæg og få vores gode råd til, hvordan du rejser rundt i Danmark med campingvogn.

 

lej campingvogn

 

Køb eller lej en campingvogn

Hvis du ikke ejer en campingvogn, kan du nemt leje en fra en række virksomheder. Sørg for at bestille i forvejen, især hvis du planlægger at rejse i højsæsonen (juli og august). Der findes forskellige typer campingvogne, lige fra små campingvogne med to sovepladser til større modeller med seks sovepladser. Vælg den størrelse og type campingvogn, der passer bedst til dine behov.

Lej campingvogn i Nordjylland, hvis du skal begå dig i de områder på din campingtur.

 

Pak let, men omhyggeligt

Husk, at du skal trække din campingvogn med bil, så pak let, men omhyggeligt. Sørg for, at du fordeler vægten jævnt i campingvognen. Pak vigtige ting som f.eks. en førstehjælpskasse, mad og drikke, tøj og sengetøj samt campingudstyr. Hvis du planlægger at besøge seværdigheder, kan du også pakke legetøj og spil til børnene (og de voksne!).

 

Planlæg din rute

Inden du begiver dig ud på dit campingvognseventyr, er det en god idé at planlægge din rute. Beslut dig for, hvilke seværdigheder og attraktioner du ønsker at se, og lav en grov ruteplan. Det vil hjælpe dig med at få mest muligt ud af din tid og undgå at fare vild. Når du kører i en campingvogn, skal du tage dig god tid og være ekstra forsigtig. Husk at tage højde for campingvognens ekstra længde, når du skal ud og køre.

Flere Nyheder