Sådan kan du gejle din knallert

26 august 2021 Steffen Hansen

Det er en stor ting, når man får kortet til scooter, så man må køre på sit første motoriseret køretøj på vejene. Derfor forstår vi godt, at man ønsker at gejle den lidt, så den bliver unik og får et fedt look. Her i indlægget giver vi tips til, hvordan du kan gejle din knallert!

Få den lakeret

Hvis du ønsker, at din knallert eller scooter skal være speciel, så kan du få den malet. Med en lakering kan du selv bestemme, hvilken farve den skal være i, og om der skal være et specielt mønster på eller andet. Det er muligt at få lavet knallertlakering på Sjælland, på Fyn og i Jylland. Derfor betyder det ikke det store, hvilken landsdel du er fra.

Hvis du ikke vil betale en professionel, så kan du prøve at male den selv, ved at skille den ad. Når du har skilt den ad, så skal du slibe den nuværende maling af, og herefter give den en grunder. Når grunderen er tørret, så kan du give den en omgang maling, så den bliver præcis som du ønsker den.

Skift styret

En nem måde at gejle din scooter på, er ved at skifte styret på den. Du kan finde et styr, som ikke har alle de plastikdele, som der typisk kommer med fra fabrikken. Det giver et råt og sejt look, som kan misunde alle de andre på skolen. Når du skifter dit styr, så kan du også skifte grebene på scooteren, så de matcher farven den har.

Hvis du har en blå scooter eller knallert, så kan du f.eks. finde blå greb, og også finde et blåt styr, så den virkelig skiller sig ud, og får et unik udseende, som ingen andre du kender kan matche. Vil du gå hele vejen, så kan du også få blå fælge.

Flere Nyheder