Sådan kan du komme hurtigere frem på arbejde

16 november 2021 Steffen Petersen

editorial

Du har sikkert prøvet at sidde fast i en bilkø, der varer ved i evigheder uden fremskidt. Det kan også være, du har taget bussen, men den er forsinket i forhold til køreplanen og du kommer nu for sent på arbejde eller til undervisning. Det er irriterende at blive forsinket. Derfor har vi listet tre løsninger til dig, der gerne vil komme hurtigere frem på arbejde. 

 

 

 

1. El-løbehjul

En el-løbehjul er blevet et ganske populært transportmiddel at bruge blandt mange. Du kan enten selv købe din egen eller leje en, som du kan finde rundt omkring i de større byer i Danmark. Sidstnævnte kan godt være besværligt, fordi det kræver du finder “docking” steder til el-løbehjulet. Med din egen el-løbehjul er du sikret i at komme hurtigt frem på arbejdet og den kan også nemt klappes sammen, så du kan have den med op på kontoret. 

 

2. Elcykel

Du har sikkert prøvet at blive overhalet af en cyklist på en elcykel før. Det kan godt være temmelig ydmygende, hvor du nu kan overveje at købe en selv? Elcykler er perfekte til dig, der bor inde i midtbyen eller som ikke har en bil til rådighed i hverdagen. Elcykler kan være dyre, men de er gode investeringer, fremfor at du skal ud og købe en bil. En elcykel er i hvert fald en hurtig transportmiddel for dig, og du slipper også for at skulle møde svedig op på arbejde eller studie. Du kan få elcykler, der passer lige i din smag og til en pris, der er overkommelig for dig. 

 

3. Kabinescooter

En kabinescooter er ideel for dig, der gerne vil have et tag over hovedet, når du skal køre på arbejde. Hvis du ikke har en bil, så kan en kabinescooter blive din nye fortrukne transportmiddel. En kabinescooter kan også være en god idé for dig, der har besvær ved almindelig gang og i at transportere dig selv fra A til B. Kabinescootere kommer i forskellige farver og med teknisk udstyr, så du kan finde en, der passer præcis til dig. 

Flere Nyheder