Skal Boomerang Auto være din næste mekaniker?

28 oktober 2019 admin

Går du og mangler et ordentlig værksted i Hørsholm og omegn, så er Boomerang Auto ApS muligvis stedet, du leder efter. Det rette mekaniker kan gøre utrolig meget for dig, og netop derfor er det vigtigt at lede godt efter det rigtige sted for dig. Kvaliteten og kundeservicen skal gerne være i top, og så skal det helst ikke ligge for langt væk. I denne artikel vil vi anmelde Boomerang Auto, der er et værksted i Hørsholm.

Lang erfaring og fantastisk kundeservice

Hos Boomerang Auto kan man være sikker på, at kvaliteten er helt i top. De er CAC-certificeret, hvilket garanterer veludført arbejde af allerhøjeste kvalitet. Ikke nok med dét, så har de også mere end 15 års erfaring. Dette er altid et plus, når man leder efter det helt rigtige værksted. De tilbyder reparation af alle bilmærker, service, dækskift og dækopbevaring, serviceeftersyn, synsklargøring af  samt reparation af stenslag. De har hele pakken, simpelthen. Hos Boomerang Auto er kundeservice også af høj prioritet. De går langt for kunden, og ønsker at sikre sig, at man får den bedst mulige oplevelse. Det sker lige fra det øjeblik, man træder ind på værkstedet, til man er ude på vejen igen. Man er derfor garanteret både høj kvalitet og et fantastisk kundeservice, når man stikker hovedet forbi Boomerang Auto.

Kan Boomerang Auto anbefales?

Helt sikkert! Boomerang Auto er et fremragende bud på et værksted i Hørsholm. Her bliver der kælet for kundeservicen, og så er kvaliteten af ypperste klasse. Leder du derfor efter et godt og lokalt værksted, så er Boomerang Auto dét, du skal gå efter. Der bliver ikke gået på kompromis med noget som helst her. Du får både fantastisk rådgivning og vejledning kombineret med lækker kvalitet og medarbejdere med lang erfaring. Så dem kan du roligt betragte som dit trygge og sikre valg. 

Flere Nyheder