Smart og miljøvenlig transport med en kabinescooter

05 november 2020 astrid_pedersen

Før i tiden var kabinescootere forbeholdt handicappede og ældre, som fortrinsvis brugte de små køretøjer til let transport og småærinder – for eksempel indkøb. Men nu om stunder har flere og flere mennesker i alle aldersgrupper og fra alle samfundslag fået øjnene op for de lette og miljøvenlige kabinescootere, som derfor har vundet hidtil uset popularitet i Danmark.

Hvad er det smarte ved en kabinescooter?

Måske har du svært ved at se relevansen i at anskaffe sig en kabinescooter. Hvad man ikke kan klare på sin cykel har man vel bilen til. Men her skal du tænke på at du med en kabinescooter faktisk vil kunne overflødiggøre din bil – i hvert fald hvis dit transport behov ikke er særligt stort.

Det kan være at du har mere end et par kilometer til din uddannelses institution eller til din arbejdsplads, og at du samtidig bor uhensigtsmæssigt i forhold til offentlig transport. Da det godt kan være træls at skulle tilbagelægge denne distance på cykel i løbet af de kolde og våde vinter måneder har du måske valgt at anskaffe dig en bil. Men det er både dyrt og besværligt at have bil. En bil repræsenterer en stor månedlig udgift og et højt brændstof forbrug.

Derfor kan det være en fordel at prøve om ikke dit transport behov kan dækkes af en kabinescooter. En kabinescooter er både lettere at parkere og billigere i drift end en gennemsnitlig bil. Og så vil du samtidig kunne klare dagens indkøb i din kabinescooter, som faktisk er mere rummelig indvendig end man lige skulle tro.

Hvor kan jeg købe en billig kabinescooter?

Hos Electric Vehicles finder du altid et stort udvalg af de seneste kabinescooter modeller fra kendte og velansete brands. Du kan læse mere, og finde en kabinescooter som matcher dine behov, på Electric Vehicles’ hjemmeside electric-vehicles.dk

Flere Nyheder