Sørg altid for at kunne se ud af din forrude med disse gode råd!

14 november 2019 admin

Du kan ende med at få politiet på nakken, hvis du befærder dig rundt i et køretøj af den ene eller anden størrelse både som privat og til erhvervs-kørsel, hvis det fremgår tydeligt, at du ikke kan se ud af køretøjets forrude.

Nogle mennesker vælge at tone deres frontruder, og der kan gøre det ekstremt farligt at se ud i terrænnet, specielt hvis det er om natten, i snevejr og videre. Derfor er det skrappe regler på det område, og det gælder også med side-spejlene – derfor er det aller bedste råd slet ikke at pille ved disse spejle.

Om morgenen om vinteren kan noget af det mest irriterende være, at der er is på ruden, som man er nødt til at fjerne først, før man kan se ud af ruden. 
Her kan man måske være lidt forsinket på arbejdet, så man håber, at isen ryger af af sig selv, eller måske kan varme i frontruden samt viskerne sørge for, at det forsvinder, mens man kører.

Selvom det kan være fristende, så skal du ikke tage den chance, hvis du har travlt eller af anden grund vil hurtigt ud af starthullet, om det er morgen eller ej.

Har du en gammel bil, hvor det eneste råd er at bruge en isskraber, så benyt denne til fulde og have godt med tøj på, og ellers er det måske på tide at investere i en bil, hvor du kan stille fyret i den til at varme bilen op på forhånd, inden du skal bruge den, så isen er væk, og den er dejlig varm at køre i.

Her kan varmesensorer og moderne viskere også hjælpe dig en god del af vejen.

Men også ting som nedfaldne blade, fugleklatter med videre skal man også sørge for at fjerne.

Hellere gøre det nu end at vente, hvor de virkelig sætter sig fast. 

Flere Nyheder