Spar penge på bildele

10 april 2020 pia_nielsen

Det kan hurtigt løbe op, hvis du skal købe nye dele til bilen, hver gang det er tid til fornyelse eller reparation. Har du tænkt på autogenbrug? Lige i nutidens ånd: Genbrug gammelt i stedet for at købe nyt! Og i mange tilfælde kan du rent faktisk finde helt nye dele på en skadet bil, der er sendt til ophug. 

Hvordan fungerer autogenbrug?

Ligesom alt andet inden for genbrug kommer der løbende nye ting til, og de eksisterende bliver solgt hos en autoophugger. De enkelte dele ligger ikke pænt sorteret på en hylde, men er for mange deles vedkommende stadig en del af en bil. Ofte vil du skulle søge dele i forhold til mærket på din bil. 

Når du besøger en god autogenbrug, kan du få hjælp til at finde netop den del, du mangler. Indehaveren ved som regel, hvor de forskellige ting kan findes, og har styr på hvad der er kommet ind og blevet solgt. Tag din bil med – hvis den kan køre – så er det nemmere at finde netop det, du søger. 

Du finder det, du skal bruge…

…hos http://www.kroghsautogenbrug.dk/ på Nordsjælland. ISO 1400 miljøgodkendt gør autoophuggeren til det perfekte sted af finde god kvalitet inden for autogenbrug – til fornuftige priser. Du kan altid få hjælp til at finde netop den del, du søger, og spørgsmål til din bil får du altid besvaret professionelt og med sans for, hvad der kan betale sig. 

Du går ikke forgæves, hvis det er tid til at udskifte den ene fælge, forny den rustne køler eller prøve lykken med at finde den ene lille bolt, der mangler i systemet. De fleste bilmærker er repræsenteret hele tiden, og der kommer konstant nye til. Vær hurtig, hvis du gerne vil have det bedste – hos Krogs Autogenbrug er det først til mølle, til den bedste pris

Flere Nyheder